Aanpasbaar naar de behoefte van de bezoekers

Hervormde Gemeente Oudewater - Hekendorp

De website hervormdoudewater.nl is een website voor de plaatselijke kerk in Oudewater en Hekendorp. De site heeft een eigen CMS met integraties gebaseerd op de behoefte van de bezoekers, waardoor er snel geschakeld kan worden in onverziene situaties zoals covid-19.

Naast de standaard nieuwsberichten en columns, zit er ook een directe integratie met kerktijden.nl in. Deze zorgt ervoor dat bezoekers gelijk kunnen zien wanneer de aankomende dienst is. Bezoekers kunnen ook diensten terugkijken of live meekijken.

Privacygevoelige informatie staat achter een inlog, zoals de weekbrief. Bij het uploaden van de weekbrief wordt deze ook automatisch gemaild naar de inschrijflijst.

Tijdens de coronapandemie was de kerk verplicht aan meerdere, en in de loop der tijd verschillende, eisen te voldoen.

Hiervoor is een reserveringssysteem bedacht, waarbij je, naast het reserveren, ook direct kon zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar waren. De bezoeker kreeg een bevesting en de beheerders konden daarbij iedere zondag  een lijst printen met alle reserveringen. In verloop van tijd veranderde de maatregelen, het systeem is daarom meerdere malen omgebouwd. Van beschikbare plaatsen naar een inschrijflijst tot het uitnodigen op alfabetische volgorde.

Benieuwd geworden naar de website?

Bekijk de website