Website ontwerp

Als je op zoek bent naar een website, is het ontwerp een cruciale factor. Je wilt er zeker van zijn dat je website past bij de stijl, het gevoel en de doelen van je bedrijf. Het is daarom belangrijk om het ontwerpproces goed aan te pakken.

Ontwerpen tot jij tevreden bent

Het begin van het proces is om je wensen en doelen helder te hebben. We gaan met elkaar in gesprek om erachter te komen wat de uitdagingen zijn en hoe we daarmee rekening kunnen houden bij het ontwerp. Het is belangrijk dat je website zich onderscheidt van je concurrenten. Nadat het concept klaar is, gaan we samen het ontwerp verfijnen totdat je helemaal tevreden bent.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Bij het ontwerpen van je website, ook wel webdesign genoemd, houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid. Want het ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook een goede gebruikerservaring bieden. Hierdoor kunnen bezoekers sneller hetgeen bij je vinden wat ze zoeken.

 

Responsive design

Tegenwoordig worden websites meer dan 50% van de keren bekeken met een mobiele telefoon. Het is daarom van belang dat de website ook in eerste instantie vanuit mobiel bedacht wordt, mobile first noemen we dat. Onze websites zijn ontworpen voor elk apparaat, of het nu een desktop, laptop, tablet of smartphone is.

Terug naar al onze diensten